Jätä yhteydenottopyyntö

Rekrytoi tulevaisuuden terveysteknologia-alan ammattilaisia

Etsitkö ohjelmointi-, testaus- tai projektinjohtamistaitoista osaajaa yritykseesi? Ohjelman avulla voit löytää motivoituneen tekijän myös tuotekehitykseen, laadunhallintaan ja myyntiin/markkinointiin. HealthTechPro Turku-koulutusohjelma tarjoaa Varsinais-Suomessa toimiville yrityksille tuoreita kykyjä erilaisiin työtehtäviin nopeasti ja kustannustehokkaasti. Koulutusohjelman kautta sinäkin voit löytää yritykseesi tulevaisuuden ammattilaisen!

HealthTechPro Turku-koulutusohjelma rekrytointiväylänä

  • Säästää aikaanne: Huolehdimme esivalinnasta satojen hakijoiden joukosta ja ehdotamme tarpeeseenne sopivimmat, evaluoidut hakijat. Yrityksenne tekee lopullisen valinnan ja sitoutuu ohjelmaan vasta jos/kun teille löytyy sopiva osaaja.
  • Vähentää rekrytoinnin riskejä ja kustannuksia: Valitsemanne henkilö työskentelee ohjelman ajan yrityksessänne 6 kk:n koulutussopimuksella ja saa siinä ohessa asiantuntijoiden pitämän laadukkaan terveysteknologia-alan koulutuksen. Ohjelman päättyessä teillä on valmiiksi perehdytetty, laadukkaalla koulutuksella varustettu osaaja, jonka voitte palkata työsuhteeseen ilman lisäkustannuksia.

Voitte olla yhteydessä erilaisiin osaajatarpeisiin liittyen ja selvitämme mielellämme mahdollisuutta löytää juuri teille sopiva persoona!

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää!

Reetta Vuorinen, Saranen Consulting, puh. 0400 736 469, s-posti: reetta.vuorinen@saranen.fi.

Janette Uusitalo, Saranen Consulting, puh. 050 305 3520, s-posti: janette.uusitalo@saranen.fi.

www.saranen.fi | www.barona.fi

 

 

Yhteistyössä
Yritys, kysy lisää ohjelmasta!
Reetta Vuorinen
Business Manager
0400 736 469

Kysy lisää ohjelmasta!
Janette Uusitalo
Project Manager
0503053520

Tunnetko sopivan henkilön?
Suosittele sivustoa hänelle.

Osaajia rekrytoimassa mm:

OSALLISTUJIEN KOKEMUKSIA

Hyppy uuteen sai minut kiinnostumaan entistä enemmän Terveysteknologiasta alana

"Health Tech Pro -koulutusohjelma tarjosi minulle erinomaisen mahdollisuuden tutustua Terveysteknologia-alaan hyödyntäen aiempaa muoviosaamistani. Yhteistyöyritykseni Plastone Oy valmistaa ruiskupuristamalla terveydenhuollon tuotteita sekä laitteiden muoviosia. Vaikka valmistusprosessit ja tuotekehitysprojektit olivat minulle yleisesti tuttuja, niin ohjelman tarjoama laaja katsaus terveysteknologian lainsäädäntöihin, regulaatioihin ja itse laitteisiin toi ymmärrystä, jota tarvitaan tämän alan asiakkaiden kanssa toimiessa. Työskentelin koulutusajan Projektipäällikkönä vastaten uuden lääkinnällisen laitteen muoviosien saattamisesta massatuotantoon. Olin asiakkaan ensisijainen kontakti ja myös vastuussa projektin etenemisestä. Ohjelman jälkeen solmin Plastonen kanssa työsopimuksen ja työskentelen tällä hetkellä asiakaspäällikkönä vastaten nimettyjen asiakkaiden projekteista sekä tuotemuutoksista.

Hyppy uuteen sai minut kiinnostumaan entistä enemmän Terveysteknologiasta alana ja haluaisin jatkossakin olla mukana suomalaisen osaamisen kehityksessä."

Anna Ahonen
Asiakaspäällikkö
Plastone

YRITYSTEN KOKEMUKSIA

Alku menestyvälle uralle

”Koulutusohjelma tarjoaa yrityksille joustavan ja kustannustehokkaan kanavan rekrytointiin. Olemme löytäneet ohjelman kautta monta kehittyvää osaajaa, jotka ovat edenneet mielenkiintoisiin tehtäviin yrityksessämme.

Ohjelman kautta työllistyneiden urapolkuja ovat olleet mm. lähitukitehtävistä tiiminvetäjäksi, tuotepäälliköksi ja lopulta ryhmäpäälliköksi sekä käyttäjähallinnan tehtävistä sovelluspuolen asiantuntijatehtäviin ja siitä asiakkuuspäälliköksi.

Suosittelen ohjelmaa kaikille oman osaamisensa kehittämisestä kiinnostuneille. Ohjelma antaa osallistujille mahdollisuuden kehittyä ammattilaisena, tutustua yritykseen ja sen toimintaan ja työllistyä kiinnostaviin työtehtäviin.”

Kalle Kautovaara
Henkilöstöjohtaja
Istekki