Etsitään tulevaisuuden tekijöitä

Haussa asenteeltaan oikeanlaisia, motivoituneita, dynaamisia ja kehittymishaluisia tekijöitä, jotka haluavat tulevaisuudessa työskennellä terveysteknologian kehittämisen tai ohjelmistojen parissa. Rekrytoiva koulutusohjelma on hyvä keino päästä uudenlaisiin työtehtäviin terveysteknologian toimialalla, helpommin sisään mielenkiintoiseen yritykseen tai edetä seuraavalle tasolle asiantuntijatehtävissä.

HealthTechPro Turku -rekrytoiva koulutusohjelma toteutetaan TE-palvelujen ja ELY-keskuksen rahoittamana työvoimakoulutuksena, jonka aikana saat normaalia työttömyystukea. Lisäksi sinun on mahdollista saada kulukorvausta ja korotusosa tukeen. Koulutusohjelman kohderyhmänä ovat ensisijaisesti ICT-alalta työttömäksi jääneet TE-toimiston asiakkaat sekä muut korkeakoulutetut ja Varsinais-Suomen alueen työnhakijat.

Voit hakea ohjelmaan, mikäli:

  • olet työtön työnhakija, työttömyysuhan alainen, määräaikaisessa työsuhteessa tai koulutustasi vastaamattomissa tehtävissä
  • pystyt opiskelemaan suomen kielellä, muu kielitaito eduksi
  • sinulla on työkokemukseen, koulutukseen tai harrastuneisuuteen perustuvaa osaamista ICT- tai terveysteknologian alalta tai vahva mielenkiinto ja valmius kehittyä asiantuntijaksi

Lopulliset vaatimukset määrittävät yhteistyöyritysten erilaiset tarpeet, joten kerrothan osaamisestasi mahdollisimman tarkasti.

Näin haet:

Ohjelmaan hakeminen vaatii hakemuksen ja osaamisprofiilin täyttämistä alla olevien ohjeiden mukaisesti

  1. Jätä työhallinnon hakemus osoitteessa te-palvelut.fi/koulutushaku (koulutusnumero 667843) tai lähimmässä TE-toimistossasi.
  2. Täytä tietosi Hae nyt -linkin kautta. Kutsut haastatteluihin lähetetään tämän osaamisprofiilin perusteella ja tämä profiili toimii myös käyntikorttinasi rekrytoivien yritysten suuntaan.

Hakemukset jätettyäsi selvitämme sopivuutesi HealthTechPro Turku-ohjelmaan ja etsimme sinulle sopivaa yhteistyöyritystä. Voit aloittaa työskentelyn syyskuun 2016 aikana joustavasti, heti kun yhteistyöyritys on löytynyt. Paikat yrityksissä täytetään heti sopivien henkilöiden löytyessä. Yhteensä aloituspaikkoja on 12. Olemme kaikkiin hakijoihin yhteydessä hakuprosessin edetessä.

Hakuaika päättyy 31.8.2016.

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää:

Janette Uusitalo, Saranen Consulting, puh. 050 305 3520, s-posti: janette.uusitalo@saranen.fi.

Reetta Vuorinen, Saranen Consulting, puh. 0400 736 469, s-posti: reetta.vuorinen@saranen.fi.

www.saranen.fi

Yhteistyössä
Yritys, kysy lisää ohjelmasta!
Reetta Vuorinen
Business Manager
0400 736 469

Kysy lisää ohjelmasta!
Janette Uusitalo
Project Manager
0503053520

Tunnetko sopivan henkilön?
Suosittele sivustoa hänelle.

Osaajia rekrytoimassa mm:

OSALLISTUJIEN KOKEMUKSIA

Hyppy uuteen sai minut kiinnostumaan entistä enemmän Terveysteknologiasta alana

"Health Tech Pro -koulutusohjelma tarjosi minulle erinomaisen mahdollisuuden tutustua Terveysteknologia-alaan hyödyntäen aiempaa muoviosaamistani. Yhteistyöyritykseni Plastone Oy valmistaa ruiskupuristamalla terveydenhuollon tuotteita sekä laitteiden muoviosia. Vaikka valmistusprosessit ja tuotekehitysprojektit olivat minulle yleisesti tuttuja, niin ohjelman tarjoama laaja katsaus terveysteknologian lainsäädäntöihin, regulaatioihin ja itse laitteisiin toi ymmärrystä, jota tarvitaan tämän alan asiakkaiden kanssa toimiessa. Työskentelin koulutusajan Projektipäällikkönä vastaten uuden lääkinnällisen laitteen muoviosien saattamisesta massatuotantoon. Olin asiakkaan ensisijainen kontakti ja myös vastuussa projektin etenemisestä. Ohjelman jälkeen solmin Plastonen kanssa työsopimuksen ja työskentelen tällä hetkellä asiakaspäällikkönä vastaten nimettyjen asiakkaiden projekteista sekä tuotemuutoksista.

Hyppy uuteen sai minut kiinnostumaan entistä enemmän Terveysteknologiasta alana ja haluaisin jatkossakin olla mukana suomalaisen osaamisen kehityksessä."

Anna Ahonen
Asiakaspäällikkö
Plastone

YRITYSTEN KOKEMUKSIA

Alku menestyvälle uralle

”Koulutusohjelma tarjoaa yrityksille joustavan ja kustannustehokkaan kanavan rekrytointiin. Olemme löytäneet ohjelman kautta monta kehittyvää osaajaa, jotka ovat edenneet mielenkiintoisiin tehtäviin yrityksessämme.

Ohjelman kautta työllistyneiden urapolkuja ovat olleet mm. lähitukitehtävistä tiiminvetäjäksi, tuotepäälliköksi ja lopulta ryhmäpäälliköksi sekä käyttäjähallinnan tehtävistä sovelluspuolen asiantuntijatehtäviin ja siitä asiakkuuspäälliköksi.

Suosittelen ohjelmaa kaikille oman osaamisensa kehittämisestä kiinnostuneille. Ohjelma antaa osallistujille mahdollisuuden kehittyä ammattilaisena, tutustua yritykseen ja sen toimintaan ja työllistyä kiinnostaviin työtehtäviin.”

Kalle Kautovaara
Henkilöstöjohtaja
Istekki